У Гадячі замість «Астери» буде Eva

EVA LOGO page 001
Поділитися новиною

EVA LOGO page 001Один з найбільших рітейлерів побутових товарів України Eva, взяв у своє управління об’єкти торговельної мережі «Астера», розташованої в Полтавській області. Про це на умовах анонімності розповіли декілька учасників роздрібного ринку.

Йдеться про 20 магазинів «Астера», розташованих в Полтаві, Кременчуці, Пирятині, Лубнах, Гадячі та деяких інших населених пунктах. В даний момент в приміщеннях закінчуються ремонтні роботи, а запуск в цих місцях торгових точок EVA очікується приблизно через місяць.

Відзначимо, що «Астера» мала у своєму розпорядженні також декілька об’єктів в Сумському регіоні, але їх подальша доля невідома.

Торгова мережа «Астера» (управляється ТОВ «Колос» і ТОВ «Астера-П») до недавнього часу була найбільшим дрогері-оператором м Полтава (на кінець 2017 р мережу мала 17 точок сумарною торговою площею бл. 2 тис. Кв .м.). У свою чергу, в тій же Полтаві мережа EVA має 8 об’єктів.

Лінія магазинів EVA – національна мережа магазинів для жінок формату «дрогері» (предмети гігієни або товари повсякденного вжитку). Компанія працює на ринку рітейлу з 2002 року. Магазини мережі представлені в 24 областях України, всього на кінець 2017 р рітейлер об’єднував 610 об’єктів. Кількість працівників – більш ніж 7600 чол.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...