Гадяцькі кікбоксери на чемпіонаті області

UcMYjmkp6F8
Поділитися новиною

UcMYjmkp6F8Кікбоксери з Гадяча днями повернулися із чемпіонату області, який проходив 27 січня у м. Лубни і мав на меті визначити кращих у цьому виді спорту серед юнаків та юніорів WAKO та інших федерацій. Участь у цих змаганнях взяли спортсмени майже зі всіх регіонів області. Нашу область представляли 4 спортсменів.

Виступали наші кікбоксери в в розділі : К-1. Учасники чемпіонату показали досить високий рівень підготовки, тож боротьба за призові місця була запеклою та напруженою. Проте це не завадило вибороти спортсменам з Гадяча нагороди. Переможцями області з кікбоксингу стали: Куценко Олександр 1 місце, Марченко Олександр 1 місце, Саута Антон 2 місце, Вошанов Данило 3 місце.. На черзі кубок України з кікбоксингу, який відбудеться в лютому.
Також відбулася зустріч та фотосессія на чемпіонаті області з Олегом Приймачовим , чемпіоном світу, та Європи по тайландському боксу, та кікбоксу. Який провів нещодавно бій в Китаї над бійцем із Новой Зеландії Карлосом Ульбергом. на Em-Legend 27 K-1 Бажаємо успіху бійцям, і стремління до високого рівня. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...