Де кіно?

де кіно
Поділитися новиною

де кіноНа початку минулого року ми розповідали про те, що відомий краєзнавець і лауреат багатьох всеукраїнських і міжнародних кінофестивалів Микола Торяник вирішив на території Гадяччини зняти фільм за мотивами гоголівської «Купальської ночі». Зйомки розпочалися влітку, і всі з цікавістю спостерігали, як «народжується» фільм. Приступити до монтажу планували у найкоротші терміни, і вже у вересні 2017 року він мав бути готовий.

Але вже й новий рік розпочався, а від знімальної групи чомусь новини відсутні. Тому ми вирішили поцікавитись у пана Торяника, коли ж  нарешті можна буде подивитись фільм?

Як виявилось, зйомки розпочали, але завершити, на жаль, не змогли. І, як завжди, усе впирається у фінансування:

«Немає грошей, – сумно повідомив Микола Торяник. – Ми планували хороші зйомки, із допомогою сучасної потужної техніки. Частину фільму, звісно, зробили дякуючи небайдужим людям. Але це не те, що хотілося. Поки що буде лише короткий варіант. А далі – побачимо… Спробуємо пошукати спонсорів ще».

До речі, як обмовився Микола Торяник на кінець нашої зустрічі, цього року він займеться зйомками фільму про Лебедин. Про це його попросив міський голова і пообіцяв профінансувати весь процес. Ну що ж, справа хороша. Будемо прославляти Лебедин…

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...