У Гадячі потруїли собак

собака
Поділитися новиною

собакаГадяцький портал новин “Гадяч news” повідомляє:

“Цього собачку ви більше не побачите на вулицях міста. І його, і ще кількох його родичів, що жили   на вулиці Тельмана. поблизу торгівельного комплексу “Діоніс”. Собаки нікому з нас, людей, не завдавали шкоди. Хіба що із задоволенням могли пробігтися за якимсь автомобілем чи мотоциклістом. Наші  молодші брати по цивілізації не були нав”язкуватими, Навіть іжу вони просили тихо, без зайвих емоцій, з якоюсь особливою собачою гідністю. Коли ж ми, завантажені своїми людськими проблемами, проходили мимо, не помічаючи їхніх щирих очей, вони не ображалися. Вони чекали когось  іншого, ласкавішого і щедрішого… Будучи від природи щирими і наївними, собаки не могли додуматися своїм  розумом, що знайдеться особа, яка вирішить  дати їм отруту.

Собачки помирали в муках. Їм вже ніхто не зміг би й допомогти. Та вони ж і не зверталися  до нас. А коли б зверталися, то невже ми, високоцивілізовані люди, будемо прислухатися до якоїсь собаки?

Хто занапастив цих дворняжок знають. Розповідали, де мешкає. Кажуть. що – віруючий, відвідує Всіхсвятську церкву. ВІРУЮЧИЙ? ЛЮДИНА??”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...