Синоптик розповіла, коли в Україні відчутно потепліє

1487269156 001
Поділитися новиною

1487269156 001Суттєво потепліє в Україні вже у середу, 17 січня. Але очікується більше снігу, зокрема, мокрого, і синоптик прогнозує сильний вітер. Про це у своєму Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко. “З 17-го січня температура поповзе вгору, відчутно потепліє, але побільшає снігу, мокрого снігу та сильного вітру. Словом, тиждень буде строкатим, нестійким”, – йдеться у повідомленні. З 17 січня потепліє і у Києві. За попередніми прогнозами, на Водохреща, 19 січня, буде тепло, повітря буде вологим і очікуються вітри.

Діденко додала, що від змін погоди можуть страждати метеозалежні люди – болітиме голова та може “крутити” кістки. Натомість директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда раніше заявляв, що з 18 січня в Україні очікуються сильні снігопади та хуртовини. У 20-х числах місяця Україну накриють морози до -25 градусів.
15 січня. 
Невеликий сніжок завтра в Україні може пролітати практично скрізь, де йому заманеться. 
Проте ось на Запоріжжі, в Донецькій області та навколо Дніпра-міста сніг може вальнути сильніший. Такий, як в кіно) 
Ніч найближча буде морозною, -9-14 градусів, вдень у понеділок також кутайте носи, -4-9 також непогане свідчення справжньої зими.
16 січня така погода ще побуде. А ось з 17-го січня температура поповзе вгору, відчутно потепліє, але прбільшає снігу, мокрого снігу та сильного вітру.
Словом, тиждень буде строкатим, нестійким. 
Тому прислухАйтеся не лише до прогнозів погоди, а й до своїх організмів. Голови і кістки може покрутити)
Попередньо, Водохреще буде теплим, але вологим та вітряним.
У Києві поки морозно, з 17 січня у столиці потепліє.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...