Ірма Крат розповіла, чому себе «вбила»

FB IMG 1514390911133
Поділитися новиною

FB IMG 1514390911133Сьогодні, Ірма Крат пояснила, чому розповсюдила про себе відомості про своє ж убивство.

«Мій коментар моїй рідненькій газеті “Базар Медіа в Україні”, з котрої я починала свій життєвий шлях журналістки, відносно мого “вбивства”! 

 
Мої вітання усім коллегам із “База медіа в Україні”. Саме з цього видання я почала свій життєвий шлях правозахисника та журналістки, про що не жалкую, хоча й тяжко боротися із не справедливістю.  Відносно мого повідомлення від котрого заплакали всі мої друзі, і навіть вороги, чого я, до речі, не очікувала, можу пояснити наступне. Річ у тім, що два роки тому мене викрали в Києві та вивезли до лісу. До цього часу влада не провела жодного розслідування, тому я прийняла рішення самостійно його провести і як фаховий правозахисник оприлюднила не правдиву інформацію про своє вбивство, щоб подивитися на реакцію влади. Так от, що ми побачили, коли мене викрали два роки тому, то влада мовчала, бо скоріше за все вони знали, що то їх рук справа, а коли почули звістку про вбивство, то почалась паніка всеукраїнського масштабу. Мабуть вони подумали: “Якщо це не ми? То хто?” .  Тобто деякі моменти ми вже зрозуміли, і можете мене вірити, що я доведу справу до кінця і винні будуть сидіти за гратами. Для тих хто вже б давно їх простив, дам відповідь. А ви не подумали про те, що завтра вони отримають замовлення:  “Поїхати до Гадяча і викрасти журналіста “Базар медія в Україні та вбити, чи побити його?”. Можете мені вірити, що якщо їх не зупинити, то вони будуть продовжувати виконувати злочини подібного роду-характеру і цих бандитів однозначно потрібно відгородити від цивільного населення, тільки для того, щоб вберегти інших журналістів від подібної чи ще гіршої долі.  Приношу вибачення, що примусила вас хвилюватися, якби наша правоохоронні ограни працювали професійно, то мені б не довелося використовувати такі не зовсім радісні методи розслідування. Можу сказати лише одне, що я проживу сто років і моєї смерті вони не дочекаються, бо таких людей як я оберігає Бог, я надто багато хорошого зробила для простих людей, і нічого собі.  Дякую за турботу, я вас всіх люблю! Слава незалежній Україні! “
 
Ірма Миколаївна Крат

5 коментарі до “Ірма Крат розповіла, чому себе «вбила»

  1. Ну дуже сумнівні методи у пані Крат. “Поховати” саму себе це якось надто театрально і не серйозно.

  2. роду-характеру))) тепер можна стрічать новий рік. Ірма циклічна як привітання призедента під ялинкою: ми прожили тяжкий рік, але падлюки будуть покарані… хух…спасіба, було ржачно.

  3. Ох і дурепа….прикол всеукраїнського маштабу))))….вона не розуміє що з неї всі ржуть??!?

  4. Цирк поїхав, клоун залишився. Ірма вже не знає як про себе нагадати. Рішила влаштувать “вбивство”. Що далі?

  5. з Ірмою Крат постійно щось трапляється.Найчастіше її крадуть. Можливо хоча б сама жертва може визначитися, кому це так потрібно? Кому вона заважає? Адже крім загальних слів і фраз та хвальби самої себе ми нічого не бачимо.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...