Змінено графік руху міського автобуса

DSC 9690
Поділитися новиною

DSC 9690Внесено зміни в графік руху міського автобуса по автобусному маршруту “Залізнична станція – КСП “Зелений гай” з урахуванням звернень мешканців міста та депутатів Гадяцької міської ради. Тепер мешканці Вовчої зможуть повертатися додому автобусом, а жителі Заяру – чекати автобуса на звичній зупинці “Акація” між зупинкою “КСП “Зелений Гай” та “Електростанція”.
Зупинки, виділені темним кольором, встановлюються, як обов’язкові, та підлягають першочерговому облаштуванню.

26056083 566823716987005 8108577954375636780 n

Нагадуємо, що по даному маршруту їздить автобус ЕТАЛОН, обладнаний засобами доступності для маломобільних груп населення, відповідно до сучасних вимог. Біля задніх дверей автобуса розташована червона кнопка – саме нею необхідно користуватися, щоб водій міг застосувати засіб для пониження підлоги та допомогти особі з обмеженими можливостями.

Також повідомляємо, що Програмою благоустрою міста Гадяча на 2018-2020 роки заплановані заходи на ремонт та облаштування автобусних зупинок.
__________________________
з повагою, відділ містобудування, 
архітектури, ЖКГ та будівництва виконкому Гадяцької міської ради

1 коментар до “Змінено графік руху міського автобуса

  1. Було б непогано, аби він ПДД не порушував. І ціліший був би. А Графік треба розробити у урахування “міграції” з роботи і навпаки. Можливо, навіть зсунути час початку і закінчення робочого дня на певних підприємствах.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...