Онлайн-фотоконкурс «#я і мій друг» завершено!

depositphotos 14662409 Winners of dog competition
Поділитися новиною

depositphotos 14662409 Winners of dog competitionВарто похвалити  усіх, хто прийняв участь у нашому конкурсі. Адже учасники були активними – нам надіслали аж 51 фото зі своїм улюбленцем. Серед конкурсантів на фото були собаки і котики, а ще кролики і…курка!

32.Миша Кучеренко i його друг ХартЯк і обіцяли, сьогодні, 20 грудня, за допомогою онлайн-сервісу, який обирає випадкове число, ми обрали переможця нашого конкурсу. Отож, приємний подарунок напередодні Нового 2018 року, покровителем якого, до речі, буде  собака, отримує учасник під номером 32 – Міша Кучеренко і його пес Харт (відеоролик обрання переможця можна переглянути на офіційних сторінках тижневика у соцмережах https://www.facebook.com/gadyach.bazarmedia/videos/1759397317465389).

 

 

 

Окрім цього ми не втримались і вирішили вручити приз глядацьких симпатій. Зізнаємось, це фото на участь у конкурсі надійшло останнім. Але історія, яку прикріпили до нього, нас дуже розчулила. Родина Ревег – переселенці із Донецька, які вже 2 роки 51. Нессі Веприкмешкають у Веприку. Зі Сходу вони приїхали не самі, а зі своїми улюбленцями: собакою, котами, папугою і черепахою. Але віднедавна у родини з’явився ще один друг – під час прогулянки у лісі вони знайшли викинуте новонароджене кошеня. Вони забрали його додому, навчилися за ним доглядати: купували суміш для немовлят, годували із пляшечки, робили масаж, купали, клали спати на грілку і таки виходили. Тепер родина має нового друга, а кішечка Нессі – родину.   

Обох переможців запрошуємо до редакції тижневика «Базар Медіа в Україні», адже там на них чекають подарунки.  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...