День для дива

ОРОБЕЙ копия
Поділитися новиною

ОРОБЕЙ копияУзимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають і дорослі, і звичайно діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

Саме Миколай – покровитель дітей, молоді і завжди опікується їх життям та навчанням.

Напередодні цього свята діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая і чекають, що в ніч з 18 на 19 грудня Миколайчик принесе їм подарунок, дбайливо сховає його під подушку або в чобіт.

Слухняних діток під подушкою чекають гостинці, а от бешкетникам варто задуматися про свою поведінку та чекати в подарунок тільки різочку. Дуже сподіваємося, що вихованці дитячого садочка «Мрія» Плішивецької сільської ради не знайдуть дубчиків у чобіточках. Традиційно ж, у передсвяткові дні, до малят завітав депутат Гадяцької районної ради Віктор Андрійович Оробей. Він, як постійний помічник Святого Миколая, привіз їм солодкі подарунки. «Цей день особливий. День для дива, – говорить Віктор Андрійович. – Тому, буду дуже радий, якщо разом із подарунками діти ще й відчують позитивні емоції, а момент свята згадуватимуть, ну хоча б до наступного свята». Малеча та колектив дитячого садка подякували своєму депутату і запевнили, що чекатимуть Віктора Андрійовича неодмінно знову.

Альона Глік

Фото автора

LIVE OFFLINE
track image
Loading...