Майбутні покоління «полишать алкоголь», – професор нейропсихофармакології.

alkogol koktejl 1505
Поділитися новиною
alkogol koktejl 1505Західні суспільства можуть відмовитися від алкоголю впродовж покоління на користь синтетичного алкоголю, що не спричиняє похмілля, заявив провідний вчений з нейропсихофамаркології.

 Професор Девід Натт, колишній радник з питань наркополітики Великобританії, який зараз викладає в Імперському коледжі, сказав, що синтетичний алкоголь імітуватиме ефекти алкоголю, проте не викликатиме похмілля, що, як правило, спостерігається наступного дня.
 Професор Натт також заявив, що вважає, що протягом десятиліття тютюн та сигарети будуть замінені електронними аналогами.
 «Вже через 10 або 20 років західні суспільства не будуть вживати алкоголю, окрім рідкісних випадків», – повідомив він.
 «Переважатиме синтетичний алкоголь, так само, як, на мою думку, через 10 років у західному світі тютюн і сигарети зникнуть, а їх замінять електронні сигарети».
 Існують твердження, що синтетичний алкоголь має суттєві переваги над алкоголем, адже не викликає побічних ефектів.
 «Це може на добре змінити культуру, – сказав професор Натт. – Якщо буде менше п’яних, то на наших вулицях буде менше насильства, менше блювотиння та менше неприємностей».
 
«Спирт вбиває більше, ніж малярія, менінгіт, туберкульоз та лихоманка денге разом взяті. Чи не буде фантастичним, якщо ми зможемо замінити алкоголь тим, що не призводить до смерті?»
 
«Це буде одним з найбільших кроків вперед у галузі охорони здоров’я в історії світу», – додав він.
LIVE OFFLINE
track image
Loading...