Що подарувати дітям на день Святого Миколая?

svjatyj mykolaj 2
Поділитися новиною

svjatyj mykolaj 2Це питання постає, напевно, в кожній родині напередодні свята 19 грудня. Звичайно ж, в першу чергу це питання економічного бюджету сім’ї (грошей). Виходячи з можливостей, будемо підбирати можливий подарунок дитині на довгоочікуване свято — день Святого Миколая.

Солодощі

Цукерки, шоколадки, шоколадні батончики, шоколадні фігурки, печиво, мармеладки, халва. Згадаймо себе в дитинстві, як ми любили солодощі. Чому б не побалувати дитину і в це чудове свято. Солодощі — це обов’язково! Всі ми знаємо, що солодощі дають мозку глюкозу, яка активізує діяльність мозку, сприяючи тим самим його плідній роботі.

Іграшки

Всілякі іграшки. Для самих маленьких лялечки і машинки. Для дівчаток підійде дитяча косметика, майже як у мами (тільки будьте обережними, вибирайте якісну косметику). Хлопцям будуть завжди цікаві машинки, роботи, автоботи з відомого фільму і улюбленого багатьма фільму «Трансформери». Для діток трохи старше відмінно підійдуть розвиваючі ігри. Наприклад, все той же конструктор, який допоможе розвинути моторику рук, логіку. У магазинах кожен зможе знайти величезну кількість цікавих розвиваючих ігор.

Спортивний інвентар

Здоров’я для кожного з нас грає в нашому житті першочергову роль. Потрібно прищеплювати в дитині любов до спорту з найменших років. Починаючи з зарядки вранці, закінчуючи пробігом всією сім’єю на лижах в морозні вихідні. Лижі, фігурні ковзани, хокейні ковзани, ключка, всілякі м’ячі, футбольні буцци, набір для гри в теніс, спортивна форма. Вибрати є з чого. Якщо кошти і здоров’я дозволяють — можна навіть обладнати одну з кімнат під спортивну — зі шведською драбинкою і спортивними тренажерами.

Книжки

Любов до книг потрібно прищеплювати з дитинства. Найменшим цілком підійде розмальовка з яскравою обкладинкою, віршики маленьким діткам для розвитку пам’яті, казки вітчизняних і зарубіжних письменників.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...