20 ідей та порад що робити коли нудно.

hqdefault
Поділитися новиною

hqdefaultЧим зайнятися коли нудно? Ось двадцять варіантів розваг у будинку:

    1. Переглянете всі книги в домашній бібліотеці, напевно знайдете ту, яку ще не читали. Якщо книги вам не підходять, тоді можна погортати журнали чи газети, можливо, там знайдеться цікава інформація для вас.
    2. Проведіть ревізію в своєму гардеробі. Раптом знайдете річ, яку давно не одягали. Якщо вона вам не потрібна, то її варто викинути. Якщо ви її не одягали тому, що забули про неї, то чому не приміряти її і не покрасуватися перед дзеркалом?
    3. Здзвонитеся з друзями, з якими, можливо, давно не спілкувалися, напевно вони зрадіють і знайдуть, що вам розповісти.
    4. Якщо ви вмієте добре малювати, то можна розважити себе малюванням. Викладіть на папір свої почуття, те, що у вас на душі …
    5. Чим ще можна зайнятися, коли нудно? Можна подивитися які-небудь фільми, особливо, якщо ви давно хотіли подивитися якийсь фільм, але у вас не було на це часу. Якщо такого фільму немає, то можна поклацати канали телевізора – авось там натрапите на що-небудь цікаве.
    6. Кулінарія дуже добре відволікає від нудьги … Приготуйте що-небудь незвичайне, краще з солодкого, адже його люблять усі.
    7. Влаштуйте у себе вдома вечірку і повеселитесь.
    8. Заведіть особистий щоденник … Краще з паперу, а не віртуальний. Пишіть туди все, що у вас накопичилося, що вас гризе, описуйте ваші почуття кожен день.
    9. Послухайте музику або співайте в караоке. А найкраще і пританцьовувати. Придумайте який-небудь танець …
    10. Повчіться грати на гітарі, якщо вона у вас є …
    11. Повчіться нарощувати нігті, купивши необхідний матеріал, до того ж на цьому можна непогано заробляти.
    12. Прикрасьте свою квартиру … Різні фігурки з кольорового паперу, гірлянди і т. Д. – Все це підійде, особливо в очікування свята.
    13. Якщо не шкода часу і не знаєте, що робити, коли нудно, то пограйте на комп’ютері в яку-небудь гру. Ці ігри можуть зайняти весь ваш день і ви цього навіть не помітите.
    14. Наповніть собі ванну і полежіть у ній з навушниками у вухах. Зробіть маску для обличчя з алое, додайте ароматні масла або сіль у ванну.
    15. Сон дуже корисний для здоров’я, тому можна просто поспати і нічого не вигадувати.
    16. Зробіть якісь вироби з паперу (оригамі, квілінг), ця робота дуже цікава і зовсім не нудна.
    17. Розсортуйте фотографії у своєму фотоальбомі або в папках на комп’ютері.
    18. Якщо маєте автомобіль, то зробіть прибирання в ньому: протріть усі вікна, вибийте сидіння, перевірте вміст бардачка, помийте килимки.
    19. Займіться аеробікою під музику. І для фігури корисно, і час непомітно пролетить і питання чим зайнятися коли нудно відпаде сам собою.
    20. Якщо вмієте в’язати, то зв’яжіть що-небудь спицями або гачком, хоча б що-небудь найпростіше. Якщо не вмієте, то можна в інтернеті завантажити самовчитель по в’язанню.

Цей список може бути набагато більше, тому придумуйте собі розваги і не мучтеся питанням чим зайнятися, коли нудно.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...