ТОП кращих китайських смартфонів

novinki kitayskih smartfonv 2017 krasch byudzhetn 555
Поділитися новиною
novinki kitayskih smartfonv 2017 krasch byudzhetn 555Експерти склали рейтинг кращих телефонів осені з Китаю
Осінь вже пройшла, але експерти продовжують згадувати, які смартфони з’явилися за цей період, а також склали рейтинг найпопулярніших смартфонів з Китаю.
 Найбільшим попитом на світовому ринку гаджетів користувався Xiaomi Mi A1. По-перше, новинка отримала Snapdragon 625, хороший екран з 5,5-дюймовим дозволом. Крім того, компанія Sony поставила задню і фронтальну камери з високою роздільною здатністю.
Слідом за ним в цьому рейтингу знаходиться Meizu M6. Даний девайс незначно відрізняється від покоління 2013 року. Завдяки цьому вартість смартфона становить всього 120 доларів.
 Фахівці акцентували увагу на тому, що МТ6570 в поєднанні з 2 ГБ оперативної пам’яті демонструє гарну продуктивність, як для девайса бюджетного сегмента. На третьому місці в рейтингу опинився Xiaomi Redmi Note 4, незважаючи на те, що дана модель вийшла в минулому році. Користувачі Xiaomi розповіли, що популярність пояснюється високоякісної прошивкою і програмним забезпеченням власного виробництва. Останні рядки в списку ТОП-5 зайняли Leagoo Kicca Mix з подвійною камерою і Nomu S10 Pro.
“БМ”
LIVE OFFLINE
track image
Loading...