Добова ситуація на дорогах Полтавщини

Без названия
Поділитися новиною

Без названия За добу на дорогах Полтавщини зареєстровано 7 ДТП, в яких 4 людей загинули, 6 – отримали травми (ФОТО)

За всіма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція встановлює обставини та причини дорожньо-транспортних пригод.

За добу, що минула, у трьох ДТП загинули 4 осіб. Дві пригоди із загиблими мали місце у м. Полтава, одна – у Кременчуцькому районі.

Так, зокрема, в одній із пригод, яка сталася о 19:40 у Полтаві, по вул. Зіньківській, внаслідок зіткнення автомобіля ІЖ-2717 з вантажівкою «Рено Магнум», припаркованою на узбіччі проїжджої частини, загинули 44-й водій та 64-й пасажир легковика, мешканці Полтави.

В іншому ДТП, яке сталося у Полтаві о 13:15, на розі вулиць Шевченка та Сінної, внаслідок наїзду автомобілем «Рено», під керуванням 28-річного мешканця Полтавського району, постраждала 75-річна жінка-пішохід. Від отриманих ушкоджень жінка померла у лікарні.

ДТП із загиблим пішоходом мало місце поблизу с. Білецьківка Кременчуцького району. Подія сталася учора, близько 21:10. Автомобіль «Хюндай Соната», під керуванням 43-річного мешканця м. Світловодськ, допустив наїзд на 24-річного пішохода, мешканця Кременчуцького району. Від отриманих ушкоджень чоловік помер до прибуття карети швидкої.

По 1 факту ДТП із травмованими, у період з 01 на 02 грудня, зареєстровано у м. Лохвиця, м. Полтава, в с. Жуки Глобинського р-ну та поблизу м. Гадяч.

Так, у м. Лохвиця внаслідок наїзду легковика «Део Нексія», під керуванням 40-річного місцевого жителя, важкі травми отримали 37-річна жінка та її 5-річний син. Постраждалих шпиталізовано до центральної районної лікарні.

У Полтаві, о 07:50, по вул. Степового Фронту, відбулося зіткнення двох автомобілів: «Део-Нексія», під керуванням 61-річного полтавця, та ГАЗ-3302, під керуванням 21-річного мешканця міста. Водія «Деу» з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Транспортна пригода з 2 травмованими сталася на відстані 900 метрів від м. Гадяч. Відбулося зіткнення автомобіля «Рено-Сумбол» та «Део Ланос». Внаслідок ДТП постраждали обидва водії: 47-річний водій «Ланос» та 51-річний водій «Рено». Чоловіків госпіталізовано до травматологічного відділення центральної районної лікарні.

Іще один водій отримав тілесні ушкодження внаслідок ДТП, що сталося в с. Жуки Глобинського р-ну. Зіткнулися автомобіль «Субару-Форестер», під керуванням 48-річного жителя м. Кременчук, та легковик «Мазда». Як результат, 23-річного водія «Мазди» доставлено до лікарні зі струсом головного мозку.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 
LIVE OFFLINE
track image
Loading...