МРЕВ більше не існує або Станьте в ряд – знімаємо ролик

DSC 9665 копия
Поділитися новиною

DSC 9665 копияМинулого вівторка у Гадячі відкривали новий сервісний центр МВС, який прийшов на заміну МРЕВ. До слова, це 42-й центр, відкритий в Україні, який дозволяє максимальне використання онлайн-послуг без участі чиновників та делегує права підпису документів інспекторам.

Начальник Анатолій Танчик розповів про те, які послуги надаватиме Сервісний центр: експертний огляд транспортного засобу, реєстрація та перереєстрація ТЗ, видача або заміна водійського посвідчення, а також DSC 9672 копиявидача довідок про несудимість. Потім він провів невеличку екскурсію оновленим залом центру – показав екзаменаційну кімнату, приміщення, де ведуть прийом спеціалісти, а також зал очікування, у якому для зручності встановлено поличку для бук-кросингу (обміну книгами) і кулер для води.

 

 

На відкриття, як і годиться, завітали перші особи міста і району. Червону стрічку, щоправда, не перерізали, але без пафосних промов не обійшлося. Особливо було помітно молодого і амбіційного голову РДА, DSC 9668 копияякий дуже любить позувати на камеру. От і цього разу він не втримався і швиденько згуртував присутніх на групову відеозйомку. Загалом, встиг і тут відзначитись.

До речі, на оновлення центру із районного бюджету виділено 100 тис. грн, із міського – 75 тис. грн.

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...