#Я і мій друг

54971117
Поділитися новиною

5497111730 листопада – День домашнього улюбленця

Онлайн-фотоконкурс «#я і мій друг» присвячено усім тим, хто дарує нам свою безмежну любов, вірність і дружбу. Вони з нами і в хвилини радості, і в хвилини горя. Вони тішать нас своєю присутністю та безпосередністю, інколи навіть мимовільними пустощами.

Гадячани мають можливість продемонструвати своє гарне ставлення до братів наших менших та отримати можливість виграти для них чудові подарунки: запас корму, стильний аксесуар чи іграшку. 

До вашої уваги, світлини перших конкурсантів:

Валерія Гнатенко і її киця ЛіндаЛіда Шевченко і киця МілкаМарина Сахно і її котикНастуня Кулеба і улюблений котик СивкоНаташа Дорогань і її друг ТОШАОксана Панасенко з кумою і улюбленцем ТіноюСергій Гайдабура з вічаркою на БеттіСиночок Ксенії Лизун із улюбленим котиком ФантикомТаня Скрипко і СiмбаТаня Криворчук з кішечкою Асьою

 

 

 

 

 

 

 

Надсилайте фото разом зі своїм домашнім улюбленцем (до речі, напередодні Нового року вітаються фото саме із собаками) на електронну скриньку: bazarmedia@ukr.net з темою листа «На конкурс» або ж залишайте їх у коментарях до цього посту із хештегом #яімійдруг. У листі обов’язково вкажіть своє ім’я і кличку тварини, а також контактний телефон та ім’я власника для зворотного зв’язку у випадку перемоги.

Трьох переможців буде визначено шляхом голосування через соцмережі. Фотографії для участі у конкурсі приймаються до 20 грудня включно

LIVE OFFLINE
track image
Loading...