У кожного своя правда…

суд скорик
Поділитися новиною

суд скорик Чергове судове засідання у справі смерті В. Кожушка відбулося 27 листопада. Нагадаємо, що 3 червня цього року сталася трагедія. На одній із вулиць села Рашівка знайшли тіло 28-річного Василя Кожушка.І хоч на сьогоднішній день результати експертизи вказують на отруєння етиловим алкоголем, мати досі відмовляється в це вірити і намагається довести факт насильницької смерті.

На цьому слуханні виступили всі свідки,у тому числі знайомий покійного, який того злощасного дня розпивав разом із ним алкоголь та, за показами свідків, наносив йому удари. Також нарешті дочекалися свідка, який на час проведення попередніх засідань не зміг з’явитися через хворобу. Та його поява не прояснила геть нічого.За його словами, з покійним бачився зранку, вони випили і розійшлися по своїх справах.Це була їх остання зустріч.

Неочікувано з’явився ще один випадковий свідок, який на момент смерті потерпілого знаходився в гостях у родичів дружини, по сусідству з господарством, на якому було знайдено тіло. Він повідомив, що нібито бачив, як двоє чоловіків відтягнули тіло чоловіка у кущі, а потім досить сильно били ногами.Але на запитання судді: коли це було, – відповів, що не пам’ятає, надворі сіріло, і подія відбувалася місяців 2 чи 3 тому. Наостанок Світлана Скорик, мати покійного, заявила клопотання про проведення повторної експертизи через необ’єктивність попередньої,нібито булапорушена інструкцію по проведенню експертизи.Але прокурор відхилив клопотання. Наступне засідання призначене на 11 грудня.

Валерія Береснєва

LIVE OFFLINE
track image
Loading...