Вихідні. Погода буде в Україні – така собі. Як кінець листопада.

picture 225702
Поділитися новиною

picture 225702Субота
Вночі холодно, найближчої ночі -3-8, на сході до -10 градусів. На заході близько нуля.
Вдень у суботу +1+6 градусів. На заході буде найтепліше, +5+11 градусів. На сході – найхолодніше -1-4 градуси.
З позитиву – у суботу без опадів, хіба що тумани. 
Обережно і на дорогах, і дихайте через раз. 
Бо у таких туманах зависають шкідливі викиди, збільшується загазованість. Ну, й любов нашого населення до спалювання всього підряд у дворах та на узбіччях доріг непереможна, на жаль, поки що. Тому часом і одежа, і легені, і повітря просто перенасичені цими димами.
Неділя.
До  Заходу підійде атмосферний фронт. Він зумовить дощ та мокрий сніг у західних областях. Надвечір опади дійдуть до півночі, до Вінницької та Одеської областей. Схід України, південна частина, більшість центру перебуватимуть максимум у туманах.
Температура повітря у неділю: вночі трохи потепліє, лише на сході залишиться мороз, Вдень 26 листопада в Україні 0+6 градусів, на сході 0-3 морозу, на півдні Одещини та в Криму +5+9 градусів.
Найближча ніч до -2, -3 градусів, вдень у суботу +1+4 градуси. У неділю ввечері є можливість опадів, але й трохи потепліє у столиці – у ніч на неділю до +2, вдень до +4+5 градусів.
Словом, застуди, віруси, алергії на холод та дим, грипи, чхання, кашляння та крутіння ніг-рук – якраз сприятливий час для цих несприятливих явищ нашого організму.
Будемо крутити, може й не культурні, але дієві дулі цим листопадовим мінусам лікуванням, профілактикою та яскравими кольорами на теплих шапках.

За прогнозом Наталки Діденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...