Маршрутка злетіла в кювет

дтп
Поділитися новиною

дтпОдна людина загинула, ще шестеро травмовані.  Такі наслідки аварії, яка сталася на трасі поблизу села Підгорівка Козельщинського району. Про це повідомив речник обласної поліції Юрій Сулаєв. За його словами, троє потерпілих нині перебувають в Козельщинській районній лікарні– проходять обстеження. Інших, які отримали незначні травми, відпустили додому.   

Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної поліції: Під час огляду місця події було встановлено, що мікроавтобус «Рута» зі сполученням «Кременчук- Гадяч», в даний момент водій повертався з Гадяча на Кременчук і зіткнувся з вантажним автомобілем «Сканія» . Одна людина померла, потім правоохоронці встановили, що ця жінка є мешканкою міста Кременчука 70 років. Водії обох транспортних засобів не ушкоджені. Тобто, тілесних ушкоджень вони не отримали. Всі хто отримав ушкодження та загибла – це були пасажири мікроавтобусу «Рута».

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею «Кримінальна відповідальність при ДТП». Вона передбачає  позбавлення  волі  на  строк  від  трьох до восьми років з позбавленням  права  керувати  транспортними  засобами  на строк до трьох років або без такого.

Фото “ЛТАВА” 

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...