Будні й свята у погонах…

Оробей копия
Поділитися новиною

Оробей копияТрадиційно листопадовий день зібрав нас, колишніх правоохоронців, відзначити чергову річницю створення Гадяцької районної громадської організації соціального захисту ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ. Щороку наша зустріч відбувається з ініціативи ради організації на чолі з депутатом Гадяцької районної ради, майором міліції у відставці Віктором Оробеєм.

Сім років діяльності організації по-справжньому здружили і перевірили на міцність наш колектив, який налічує близько ста двадцяти правоохоронців-пенсіонерів. Усі ми різні за віком, посадою, званням, характером і специфікою служби, та нас об’єднувала спільна справа – захищати законність і правопорядок. Приємно, що не лише у свята підтримуємо один одного, а й у скрутну хвилину допомагаємо і морально, і матеріально.

Сивочолим ветеранам і відносно молодим пенсіонерам було про що згадати: про нашу неспокійну і нерідко небезпечну службу, постійну напругу, відповідальність, недостатню увагу власним сім’ям. Звичайно, не завжди все вдавалося, були невдачі, були поразки, але ми не втрачали надії, намагалися виправдати надану нам можливість захищати людей. У своїй діяльності ми завжди відчували підтримку громадськості, добровільних народних дружин. Найбільше ми вдячні нашим родинам, де нас підтримували і постійно чекали, були надійною опорою і міцним тилом.

На жаль, із роками рідшають наші ряди. Ми пам’ятаємо всіх, кого вже немає з нами. Вічна їм пам’ять.

Під час цьогорічної зустрічі присутні обговорили пропозицію приєднання районної організації до обласної Асоціації соціального захисту ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ, переглянули матеріали майбутньої книги про історію правоохоронних органів Гадяччини та внесли свої пропозиції стосовно викладеної інформації.

Благополуччя, здоров’я, довголіття та наявності вільного часу – у своєму виступі бажав ветеранам, пенсіонерам начальник Гадяцького ВП ГУНП, підполковник поліції С.В. Джулай.

Миру і злагоди у родинах та Україні бажав голова Гадяцької районної громадської організації В.А. Оробей. Добрі, щирі слова звучали від колег: О.І. Ромася, О.М. Уса, М.Т. Пономаренка, М.І. Шакуна, М.О. Коваленка, О.І. Кузьменко, Т.В. Стіран, О.Р. Лукаша, О.В. Назаренка, О.В. Язєва, С.М. Гузія, В.В. Куліша, І.І. Жовтодіда, М.П. Вчорашнього, В.І. Гнатенка, В.С. Роя, О.М. Коваля, Ю.В. Матвєєва, А.М. Мусієнка та ін.

Надзвичайно складні завдання стоять сьогодні перед новим покоління правоохоронців. Зараз у відділі національної поліції служать наші діти і онуки. Щиро бажаємо їм успіхів, стійкості, принциповості і, найголовніше, людяності.

Микола Пономаренко, заступник начальника Гадяцького райвідділу міліції (1974 – 1995 роки), підполковник міліції у відставці

Фото Альони Глік.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...