ЧОЛОВІК ВИКРАВ ГРОШІ У КОЛЕГИ ПО РОБОТІ

0001245 vvedenie 10 naloga na oborot igornogo biznesa negativno otrazitsya na ukrainskom rynke schitayut eksperty
Поділитися новиною

0001245 vvedenie 10 naloga na oborot igornogo biznesa negativno otrazitsya na ukrainskom rynke schitayut ekspertyДО ГАДЯЦЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ ЗІ СЛУЖБИ «102» НАДІЙШЛО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД 19-РІЧНОГО ЖИТЕЛЯ СУСІДНЬОГО РАЙОНУ ПРО ТЕ, ЩО НЕВІДОМА ОСОБА СКОЇЛА КРАДІЖКУ 8 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ.

У ході проведення подальшої перевірки по даному повідомленню поліцейськими Гадячини було встановлено, що крадіжку скоїв 34-річний мешканець міста Пирятин, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, повідомляють у поліції.

Начальник Гадяцького відділу поліції Сергій Джулай розповів, що чоловіки працювали на одному підприємстві та разом проживали у будинку в одному із сіл Гадяцького району.

Встановлено, що чоловік, якого підозрюють у крадіжці, знав про наявність у колеги значної суми готівкою. Скориставшись його відсутністю, викрав із гаманця грошові кошти в сумі 8 тисяч гривень, – повідомив Сергій Джулай. – Наразі грошові кошти вилучені та вже повернуті власнику. За фактом крадіжки відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...