У Полтаві пройшов відбір до дефлімпійської збірної

dsc 0922
Поділитися новиною

dsc 0922Вихідними на стадіоні «Динамо» у Полтаві відбувся кубок Спортивної федерації глухих України з футболу серед спортсменів із вадами слуху. До обласного центру з’їхалися збірні чотирьох областей – Полтавської, Одеської, Київської та Івано-Франківської.

«Відомо, що цьогоріч чоловіча збірна України з футболу серед людей з вадами слуху взяла участь у  XXIII міжнародних дефлімпійських іграх, які проходили у місті Самсун (Туреччина), де виборола друге місце. Дуже приємно, що у збірній було одразу сім представників Полтавщини. Турнір, що проходить цими вихідними, є новим етапом у підготовці як полтавської команди, так і збірної в цілому», – наголосив очільник полтавського «Інваспорту».

Окрім цього, змагання у Полтаві стали ще й відбірковим етапом футболістів із вадами слуху до національної збірної. За підсумками кубку СФГУ буде сформований основний склад збірної України, який позмагаються на  Європейських іграх, та молодіжний склад, котрий візьме участь у юнацькому чемпіонаті світу з футболу.

 

Фото Богдан ПРОСКУРОВ “БМ”

 
LIVE OFFLINE
track image
Loading...