Є така професія – радість дарувати

дружба
Поділитися новиною

дружбаКоли усі відпочивають та святкують , колектив районного будинку культури (РБК) не шкодуючи себе працює, його робота і полягає в тому, щоб дарувати нам радість та святковий настрій. Трудовий колектив відділу культури намагається іти в ногу з часом, жодне свято в місті та районі не обходиться без його участі. Ми інколи висвітлюємо діяльність відділу культури то хвалимо , то сваримо, але лише для того щоб мотивувати до нових звершень.

Єдиним днем у році , коли колектив відпочиває і святкує усією дружньою сім’єю є 9 листопада– День працівників культури та аматорського мистецтва. У цей день працівники відділу культури, РБК та усіх клубних закладів району збираються разом, співають пісень, вітають одне одного зі святом і просто добре проводять час.

З любов‘ю і повагою розповіла про свій колектив Лариса Труш, начальник відділу культури РДА, який працює спільно з РБК та налічує 37 працівників.

Свій життєвий та творчий досвід передають молодому поколінню старші співробітники, такі, як Михайло Малишев (Художній керівник РБК ), методисти Тамара Харагай, Лариса Островнаі Світлана Потапова, а також директор РБК Віктор Жартовський .

Останні 3 роки колектив відійшов від класичних методів проведення свят , обравши більш сучасні форми – усі тематичні свята  театралізовані. Діє і народний театр, керівником якого є Олександр Глік, за сумісництвом головний режисер ізвукорежисер РБК. Працюють також гуртки:хореографічний – на чолі з Альоною Саранчовою та художній «Батік», яким опікується Наталія Харагай.

Активно працює і «Народна аматорська театрально – концертна бригада «Іскра»», якою керує Ірина Науменко , вокальний колектив «Молоді серця» під керівництвом Андрія Чайки, ансамбль «Тоніка» – керівник Віктор Посенко , солісти: Аліна Луцай, Віталій Васильченко та Олександр Олефіренко.

Велику роль у культурному житті нашого міста і району відіграєКоледж культури і мистецтв ім. І. П. Котляревського, який готує сотні спеціалістів для всієї України, більшість працівників РБК також випускники коледжу. До того ж РБК надає студентам місця для проходження практики.

Шановні працівники культури вітаємо зі святом , завдяки вашим старанням світ стає кращим. Бажаємо вам творчих злетів, натхнення, сімейного затишку та благополуччя!

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...