«Дядя Вово, купіть мішок цукру!»: «солодкі» шахраї

emirtesvoice727
Поділитися новиною

emirtesvoice727У Кременчуці мешканцям приватного сектору пропонують купити неіснуючий цукор задешево і гуртовими партіями.

Минулими вихідними по провулку Гомельському ходив чоловік, який пропонував купити жителям в півціни цукор.

«Молодий чоловік зайшов до нас в двір і запропонував купити цукор. Дешевше вдвічі ніж на ринку чи в магазині. Пояснив, що їм на роботі замість зарплати дали цукор. Потім ще додав, що мій сусід у нього аж три мішки закупив. Так переконливо говорив. Мене і мою дружину назвав по імені. Навіть прізвище сусіда назвав. Казав, що його якийсь родич», – розповів Кременчуцькій газеті кременчужанин Володимир.

Говорить, що єдине, що прохав незнайомець 500 грн передоплати. Це і насторожило подружжя.

«Дружина залишилась, а я пішов в будинок і передзвонив сусідові. Він був за містом. І ні про якого родича з мішками цукру не чув. Тим часом чоловік якось швиденько зник з двору. Ми лише побачили, що неподалік стояла автівка», – розповів кременчужанин.

Говорить, що поліції про факт не повідомляв.

У Кременчуцькому відділі поліції повідомили, що подібний вид шахрайств якийсь час був популярний серед зловмисників в Кременчуці декілька років тому. Тепер знову його пригадали. Кременчужанам рекомендують бути пильними і не «вестися» на подібні пропозиції шахраїв.

НАГАДАЄМО

Подібна історія мала місце і в Гадячі у травні 2017 року.

шахрайБез цукру і без грошей…Залишились гадячани, потрапивши на гачок афериста.

Підприємливий чоловік ходив по місцевих установах і організаціях із пропозицією продати цукор по зниженій ціні. За мішок просив всього 500 гривень (на  базарі ціна близько 750 грн). Часи нині нелегкі і люди гуртом зібрали  7500 грн, прихвативши які, чолов’яга хутко зник.

До речі, у пошуках покупців він не побоявся зайти до РДА (саме там його зафіксували камери відеоспостереження). Тепер пошуками  шахрая займаються правоохоронці (про це детальніше на стор.4). А ми не перестаємо нагадувати:  будьте обачними і обережними. Фото із камер відеоспостереження, які зафіксували шахрая. 

   

LIVE OFFLINE
track image
Loading...