Як правильно шукати роботу

429a7092d3318daa7a25d52a46a3439b
Поділитися новиною
429a7092d3318daa7a25d52a46a3439bГаряча вакансія дає вам певні переваги. Її потрібно закрити швидко. А значить, хорошого кандидата не будуть довго мучити роздумами.
Якщо ви перебуваєте в активному пошуку роботи, зверніть увагу на гарячі вакансії. Як правило, вони не затримуються на сайтах з працевлаштування надовго, тому що закрити їх потрібно якомога швидше. А значить, як тільки з’являється гідний кандидат, йому пропонують посаду. І вам важливо опинитися саме цим кандидатом. Що робити? 
Виділяйтеся!
Ваше головне завдання – зачепити увагу рекрутера чітким, грамотним, привабливим резюме. По-справжньому привабливим. Тому що на гарячі вакансії і попит серед претендентів гаряче.
 
Порада – більше меншими засобами. Постарайтеся написати якомога коротше про найголовніше. Виділитеся серед десятків або навіть сотень інших кандидатів, які надішлють однакові резюме зі схожим досвідом роботи, навчання і навичками.
Супровідний лист замість резюме
Виходячи з попереднього пункту, ми радимо зосередитися на супровідному листі, а не на резюме. Читаєте вакансію, зіставляєте вимоги зі своїми навичками. Збігаються? Відмінно. Так і напишіть в листі потенційному роботодавцю.
Уважно вивчіть своє резюме. Що ви вважаєте найголовнішим в ньому? Що можна легко викреслити? Проведіть такий аналіз і залиште саму суть.
 
Зателефонуйте замість того, щоб відсилати резюме
Якщо в вакансії є контактний номер, не зволікайте. Наберіть рекрутера або самого потенційного роботодавця, щоб відразу вирішити всі тут і зараз. Так ви заощадите час і вам не доведеться мучитися очікуванням відповіді.
 
 
Одним словом, дійте! Чим оперативніше ви відреагуєте на гарячу вакансію, і чим цікавіше буде ваш відгук, тим більше у вас шансів на успіх!
“БМ”
LIVE OFFLINE
track image
Loading...