У кафе з пістолетом

скорпіон
Поділитися новиною

скорпіон22.10 о 00:34 до Гадяцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в кафе «Скорпіон» сталось спрацювання тривожної сигналізації.

Дане повідомлення було занесене до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події, а на місце події відразу ж направлено слідчо-оперативну групу.

При виїзді було встановлено, що тривожну кнопку натиснув сам власник кафе, так як він отримав інформацію про те, що в закладі перебуває двоє осіб, які, на думку одного з відпочиваючих, мають при собі предмети, схожі на зброю.

У ході перевірки працівниками поліції у громадян було виявлено два пневматичних пістолети, які не є вогнепальною зброєю та на зберігання і носіння яких законом не передбачене отримання спеціальних дозволів.

Порушення публічного порядку в даному закладі не зафіксовано, але даних осіб було запрошено до Гадяцького відділу поліції, де встановлено їх особистості та проведено ряд заходів, направлених на визначення можливої причетності останніх до вчинення злочинів та правопорушень на території Гадяцького району.

Гадяцький ВП

LIVE OFFLINE
track image
Loading...