Хто заплатить за воду?

P1460584
Поділитися новиною

P1460584У четвер, 12 жовтня, на вулиці Лохвицькій, поблизу Великого круга стався порив водопровідної мережі. Вода почала витікати з-під землі ще близько обіду. Але комунальники зреагували на проблему наприкінці робочого дня і приїхали на місце події одночасно із нашим дзвінком начальнику ВУЖКГ. 

Цю подію нам коментував гадячанин Сергій Супруненко, який знаходився на місці пориву, коли комунальники оглядали проблему:

«Три роки на цьому ж місці стається аварія. І от знову. Запитую: чому? Можливо, проблема «хронічна» і її потрібно виправити раз і на довгі роки? 70 років водопроводу! Я бачив, у якому стані вона, коли комунальники її відкривали. Жах – уся шахта у воді, так ще й кабелі проходять по цій же шахті! Як так можна? Адже усе повинно бути окремо!

Довго працівники стояли і просто дивились у люк – не знали що робить…

А тепер ще одне питання: хто заплатить за воду, яка просто так текла на дорогу більше, ніж півдня»

До речі, Сергій Супруненко подав позов до суду на міську раду за неналежну якість питної води. На такий крок він зважився, коли чи не кожного місяця почав змінювати водяні фільтри, установлені у його домоволодінні. Із його слів, про чистоту води, яку подають у гадяцькі будинки водопроводом, навіть говорити нічого.  

«БМ»

До речі, наші сусіди поляки, перш ніж відновлювати інфраструктуру, підійшли глобально до ремонту каналізації і водопроводу, а вже потім почали капітально ремонтувати дороги. Можливо, варто перейняти їх досвід?   

LIVE OFFLINE
track image
Loading...