ЖИТЕЛЬ ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ НАМАГАВСЯ ЗАДУШИТИ КОНТРОЛЕРА «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО», ЯКА ПРИЙШЛА ЗВІРИТИ ПОКАЗНИКИ ЛІЧИЛЬНИКА

dushili dushili
Поділитися новиною

dushili dushiliЧоловік отримав 850 грн штрафу за побиття працівниці «Полтаваобленерго», яка зайшла в його двір, щоб звірити показники лічильника

4 жовтня Гадяцький районний суд розглянув матеріали кримінального провадження стосовно чоловіка, який побив працівницю «Полтаваобленерго». Згідно з даними судового реєстру справа виглядає наступним чином.

12 грудня 2016 року у контролера «Полтаваобленерго» був плановий обхід в селі Березова Лука Гадяцького району. Близько 10-ї години, коли вона підійшла до подвір’я Володимира Якимейченка — ворота були зачинені. Після цього вона зайшла на подвір’я до його сусідки, яка на її прохання стала йому телефонувати. В цей час контролер побачила господаря та повернулася до його двору. Чоловік став висловлюватися на адресу працівниці нецензурною лайкою. Потім, як розповіла контролер, чоловік завдав їй удар в обличчя і став рукою душити за шию, погрожуючи розправою. Після цього вона втекла з його господарства, зателефонувала своєму начальнику, а вже у сусідки зателефонувала до поліції та до свого чоловіка з проханням забрати її.

Судово-медична експертиза підтвердила завдані контролеру ушкодження.

Володимир Якимейченко свою вину не визнав. Він розповів, що розмовляв з контролером, але не бив її.

Взявши до уваги усі докази, суд визнав Володимира Якимейченка винним та оштрафував його на 850 гривень.

Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...