Інформація неправдива?

sashko 43859270 orig
Поділитися новиною

sashko 43859270 orig Кілька тижнів тому, а якщо конкретніше у №38, вийшла публікація  «…Якби головою ударився чи оком? Зробили б інвалідом дитину!». У ній батьки трирічного Ростислава Бережного скаржились на стан павільйону у дитсадку. Саме там, зі слів батьків, їхній син пробив ногу іржавим цвяхом. Батьки стверджували, що зверталися до сільського голови, аби той посприяв у виділенні коштів на ремонтні роботи. Але ситуація так і не змінилася.

Натомість не забарилася реакція на публікацію. До редакції прийшов Веприцький сільський голова Віктор Золотарьов. Приніс лист-спростування,  заявив, що інформація, написана у публікації, не відповідає дійсності, і оголосив свої наміри звертатися до суду. Стверджував, що дошкільний заклад є «окремою юридичною особою», а отже і слідкувати за усім повинен його безпосередній керівник – завідуюча дитсадком. Так то воно так, але ж він забув додати, що хоч завідуюча і повинна самостійно вирішувати проблеми дошкільного закладу (що також спірне питання), усе ж його фінансування здійснюється із сільського бюджету. Тож хоч як би не хотіла завідуюча, більше роботи не зробить, ніж виділять коштів. 

Виходить, що Віктор Золотарьов як голова сільської ради і людина, яка несе відповідальність за те, що відбувається на довіреній йому території, зробив усе, що залежить від його можливостей і повноважень, щоб діткам у ДНЗ «Барвінок» було безпечно. До того ж, у розмові він обмовився, що його дитя також поранилося, відвідуючи цей самий дитсадок… То де ж неправдива інформація? Чи, можливо, уже всі павільйони і гойдалки відремонтували? 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...