«Національно-патріотичне виховання»

4 та школа
Поділитися новиною

4 та школаПід такою назвою 28 вересня у приміщенні школи №4 відбувся обласний семінар.

Тема патріотизму завжди буде актуальною, тому що тільки людина, яка по-справжньому закохана в рідну землю, зможе приносити користь своїй країні.

Національно-патріотичне виховання полягає не лише в готовності вступити до лав армії, це любов до країни в цілому, її природи та культури, що прививається дітям батьками з самого дитинства.

Головна тема семінару – захист Вітчизни. У Полтавській області розроблено програму допризовної підготовки, згідно якої у школах будуть обладнані кабінети з навчальною зброєю, а також проводитимуться стрільби для учнів старших класів та виховання молоді на прикладах видатних земляків.

Також у школі відбулося урочисте відкриття стенду «Я пишаюся тобою, тату!» із зображеннями батьків учнів, які проходили військову службу в зоні АТО: Юрій Маточка, Юрій Лидзар, Роман Оксьом, В’ячеслав  Філіпішин, Ігор Донос, Юрій Кононенко, В’ячеслав Шкрьоба, Сергій Науменко, Сергій Дмитренко, Володимир Грищенко, Микола Ященко, Сергій Дігтяр, Станіслав Соловйов, Василь Петренко, Максим Борисенко, Олексій Діденко, а також Ігор Жадько, який, на жаль, не повернувся зі Сходу.

2 коментарі до “«Національно-патріотичне виховання»

  1. Шановна редакціє щотижневика Базар Медіа в Україні! Методичний кабінет віддлу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради вдячний вам за публікації. Але, якщо ви вже інформуєте населення, то робіть це грамотно. В даній статті назву заходу написали не правильно, місце проведення – не тільки Гадяцька спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 4, для кого був проведений захід і хто ініціатор проведення – взагалі не написано. Що вже варто говорити про назви міських навчальних закладів та прізвища вчителів та директорів шкіл. Нікого ні про що не питаючи, ви написали статтю в газету, яку, доречі, читає не тільки наше місто і район.

  2. Патріот – людина, якою легко маніпулюють, ті хто при владі в даний момент, на конкретній ділянці землі. Патріотизм – це мильна бульбашка, віртуальне поняття створене для управління людьми, зростання гордості і самолюбства.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...