Знайомтесь: новий начальник поліції Полтавщини

поліціянт
Поділитися новиною

поліціянтУ вівторок, 26 вересня, Гадяцький відділ поліції із робочим візитом відвідав призначений тиждень тому начальник Головного управління національної поліції у Полтавській області Андрій Замахін.

Службу в органах внутрішніх справ він розпочав у 2004 році з посади дільничного інспектора Лубенського міськвідділу міліції. Згодом працював у підрозділах карного розшуку, на керівних посадах територіальних підрозділів, у штабі УМВС України в Полтавській області. Із 2015 року він обіймав посади начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП у Полтавській області. У серпні 2017 року був призначений заступником начальника Головного управління поліції Полтавщини.

До зустрічі із особовим складом Гадяцького ВП Андрій Замахін поспілкувався із місцевою і районною владою. Відзначив, що рівень довіри до поліції росте.  Звернув увагу особового складу на виконання покладених на них завдань – дотримання публічної безпеки, охорона громадського порядку, розкриття злочинів. А потім розпочав особистий прийом громадян.

DSC 8211На зустрічі також були присутні начальник Гадяцького ВП Сергій Джулай,  начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Полтавській області Віталій Ботвина, голова Гадяцької РДА Олексій Матюшенко, голова райради Володимир Нікітенко та заступник міського голови Геннадій Дроботя.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...