«…Якби головою ударився чи оком? Зробили б інвалідом дитину!»

качелі
Поділитися новиною

качеліТрирічний Ростислав Бережний наштрикнувся ногою на іржавий гвіздок під час перебування у Веприцькому ДНЗ «Барвінок». На щастя усе обійшлося – дитина здорова. Але справа не у тому:

«Ми жахнулися, коли побачили, в якому стані павільйон, де граються діти. Усе розвалене, гвіздки стирчать, дошки у підлозі і на гойдалках 21844308 371280953305748 435581334 oгнилі, – розповідають Тетяна і Сергій Бережні, батьки хлопчика. – Ми пішли до завідуючої дитсадком, запитували, чому територію дитсадка не приводять у порядок? Вона стверджує, що вже кілька разів зверталась до сільського голови, щоб він посприяв у ремонті. Але безрезультатно. Тому ми вирішили сходити до нього ще раз – написали заяву і понесли у сільську раду. Та так нічого і не вирішилось.

На другий день після того, що сталось із нашим сином, голова сільради пішов на лікарняний, тож нічого й досі не ремонтується. А ми не розуміємо, чому у всіх сільрадах робиться, а у нас – ні? Кошти ж виділяються на ДНЗ! Ми ж не просимо нам нові гойдалки встановлювати, а хоч просто відремонтувати старі.

21875876 371280969972413 1772063600 oНе хочемо нічого поганого сказати, але якщо сільська рада не може допомогти, то уже хоч би сказали. Батьки давно б грошима скинулись і самі усе відремонтували…

Виходить, добре, що син ніжку пробив, а якби головою ударився чи оком? Зробили б інвалідом дитину!»  

Протягом дня, після приходу вепричан до редакції, ми намагались додзвонитись до сільського голови Віктора Золотарьова, але робочий телефон не відповідав, а приватний знаходився поза зоною. Тому ми все ж сподіваємось, що найближчим часом він дасть свій коментар із приводу цієї історії, а ще краще – вирішить проблему, яка уже не перший день існує на території довіреної йому сільської ради. 

Оксана Кириченко 

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...