Відзначили маленького рятувальника

краснопєєв
Поділитися новиною

краснопєєвІз нагоди Дня рятувальника у Полтаві за проявлений героїзм вручили нагороду Богдану Краснопєєву. Навесні із палаючої оселі він виніс трьох молодших братиків.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася у Мартинівці у квітні нинішнього року у багатодітній родині. Мама разом із старшою донькою поралися на городі, а у будинку виникла пожежа.

10-річний Богданчик почув запах гарі з кімнати, де знаходилися молодші діти. Хлопчик не розгубився, вивів двох братиків, а третього, півторарічного, виносив із уже повністю охопленого полум’ям будинку.

«Часу, щоб покликати на допомогу, не було, – розповідає Богдан. – Звичайно, страшно було заходити у палаючий будинок. Але я не міг інакше, адже там були мої братики».

Хлопчину за мужність нагородили Почесною відзнакою й вручили цінний подарунок – сучасний мобільний телефон. Богдана Краснопєєва також номінували на Всеукраїнську премію «Рятівник року».

 

Напередодні Дня рятувальника Гадяцька РДА нагородила кращих представників цієї професії. Тож за сумлінне виконання службових обов’язків, високі результати в службовій діяльності та з нагоди свята грамотою та подяками нагородили Юрія Штанька, Олександра Зливка та Ігоря Суботу.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...