Пішла з дому, бо били

пропала
Поділитися новиною

пропалаЦя жахлива історія сталася минулої п’ятниці у Плішивці. 10-річна дівчинка (ім’я не вказуємо з етичних міркувань) посеред дня зникла із дому. Про зникнення доньки у поліцію повідомила мати. Згодом до пошуків долучились працівники служби у справах неповнолітніх, односельці і рідні зниклої дитини.

«Шукали скрізь, прочісували кожен закуток у селі, – коментує Віталій Луценко, Плішивецький сільський голова. – Заглядали у колодязі, поблизу річки, шукали її сліди, гукали. Чим довше шукали, тим страшніше ставало. Її знайшов дільничний інспектор поліції. На щастя із дитиною усе добре, якщо не зважати на її психоемоційний стан. Зараз вона знаходиться у лікарні під наглядом. На питання чому пішла із дому відповідає, що набридло терпіти постійні побиття».

Зі слів сільського голови, родина у селі вважається неблагополучною: мати зловживає спиртним, батька також характеризують не із кращого боку. До того ж, це не перша спроба дівчинки утекти з дому. Але минулого разу із батьками провели профілактичну бесіду, а цього разу вирішили покарати жорсткіше. Виконком сільської ради уже прийняв рішення направити клопотання до служби у справах дітей про позбавлення батьківських прав. Поки що дівчинку відправлять у Полтавський  «Центр Соціально-психологічної реабілітації дітей». Подальшу її долю вирішуватимуть компетентні служби.

«БМ»

Фото використане як ілюстрація.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...