Мерехтить жовте листя на гілках – збирається вся Біленченківка!

IMG 20170909 183951
Поділитися новиною

IMG 20170909 183951Бо тут святкують День села. Минулими вихідними біля сільського Будинку культури зібралась уся сільська родина.

Традиційно, як годиться, почали із вітань для односельців. І, щоб нікому не було прикро, вітали усіх загалом: «за вірне плече» привітали усіх чоловіків, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, хто воював у Афганістані, військовослужбовців та тих, хто просто хороший сім’янин.  Наступними вітання отримували усі жінки села. Після них приймала вітання молодь, а також пари, які відзначили цього року ювілеї подружнього життя. Теплими словами вітали й пари, які щедрі на батьківське тепло і мають троє і більше діток.  Почесні жителі села також не лишилися без музичних вітань: окремо згадали Поліну Василівну Макаренко, яка 12 років була на посаді голови сільради, а цього року відсвяткувала ювілей. Слова подяки почули у свій бік ті, чиї скроні вкрила сивина – найстарші жителі села.

Хвилиною мовчання вшанували тих жителів села, хто протягом року відійшов у вічність.

Але найкращі, найтепліші  слова вітання цього дня лунали для сусідів: «Адже які ж свята без сусідів, чи то весілля, чи проводи до армії, чи просто  повечеряти – ось вони вже тут!» Тому редакція тижневика також вітає біленченківчан із їхнім святом і бажає залишатись такими ж згуртованими і дружними й надалі.

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...