«Як сказали, так і робимо!»

бордюри
Поділитися новиною

бордюриТак відповів один із працівників ПП «Будівельник» гадячанину Сергію, який звернувся до нього із претензіями через неправильне, на його думку, установлення бордюрів по вулиці Лохвицькій. 

Сергій близько 40 років мешкає поблизу автостанції. І, з його слів, постійно до нього у двір із дороги стікала дощова вода. Кілька років тому, на прохання жителів вулиці, МКП «Комунсервіс» зробили там водовідвід. А тепер, установлюючи бордюри, його повістю перекопали, а нового чомусь не запланували.

«Обіцяли одне, а роблять зовсім інше. Зараз зателефоную, скажу, нехай начальство сюди їде, пояснює, чому так роблять, – коментує Сергій на місці. –  Я впевнений, уся вода буде в нас у дворі. Казали, що покладуть трубу і робитимуть стоки, але немає нічого. Кажу це керівнику підприємства, а він каже: «Мене не цікавлять ваші проблеми». Але я не дам так робить! Це абсурд! Якщо треба, то людей зберу!»

111Миттєво на місце події приїхав мер міста Володимир Нестеренко. Варто зазначити, що поводився він досить агресивно, розмахував руками, голосно кричав, забороняв знімати на фотоапарат. Згодом опанував себе, почав пояснювати свою поведінку надмірною емоційністю через  постійні скарги на роботу міської ради. Урешті він пояснив, що для того, щоб вода не стікала у двори, а «йшла» дорогою, спеціально ставлять завищені бордюри. Якщо все ж це не допоможе, гарантував переробити.

Під час розмови на місце з’явилась група підтримки мера – начальник підрядної організації, яка встановлювала бордюри,  і секретар міської ради із фотоапаратом. Але фіксувати уже було нічого – питання узгодили без їхньої участі.

P.S. Перш ніж йти на таку відповідальну керівну посаду, потрібно бути готовим приймати не лише подяки та лестощі, а й критику і претензії.  

Оксана Кириченко 

1 коментар до “«Як сказали, так і робимо!»

  1. Нашого шановного мера обрали жителі міста. І в першу чергу повинні відповідати ті хто його вибрав. Якщо мер поводиться агресивно, кричить, розмахує руками і забороняє знімати його під час виконання службових обов’язків – що тут дивного? Шановні виборці! Подивіться на себе в дзеркало: він – це ви!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...