«Відключили і не попередили»

газ шевченка
Поділитися новиною

газ шевченкаІз такою скаргою  27 липня до редакції звернулась мешканка будинку №36 по вул. Шевченка. Із її пояснень нам стало зрозуміло, що весь будинок на невизначений термін відключили від газопостачання і зрозумілого пояснення причини не надали. Тому  жителів, які не були готовими до відключення, це дуже схвилювало. 

Як стало відомо потім, попередження про відключення таки було – оголошення про це були розміщені на вході у під’їзд, а також у соцмережах.

Як виявилось, газопостачання припинили через відсутність договору між постачальником і балансоутримувачем будинку про обслуговування мереж: «ПАТ «Гадячгаз» не може розпочати відновлення газопостачання по зазначеному будинку з метою недопущення виникнення аварійної ситуації на системах ГРМ та недопущення порушень вимог вищезазначених нормативно-правових актів.  Проведення відновлювальних робіт можливе за умови укладення договору між власником та Оператором ГРМ щодо проведення комплексу робіт із обслуговування ГРМ».

Надвечір цього ж дня прес-служба розмістила ще одне оголошення із цього приводу:

«Ситуацію щодо відновлення газопостачання у квартирах мешканців багатоповерхівки по вул. Шевченка, 36 таки вдалося врегулювати. Міський голова гарантував, що КП “Гадяч-житло” укладе договір, без якого працівники газової служби не мали права після проведення технічного обслуговування здійснювати відновлювальні роботи».

Газ у квартирах п’ятиповерхового будинку з’явився 27 липня по обіді.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...