Крадуть… поні. Дожилися!

GCfn SSiMlc
Поділитися новиною

GCfn SSiMlcНеприємна ситуація сталася минулого тижня: уночі в районі залізничного вокзалу шляхом проникнення до господарського приміщення викрали поні. Господарі помітили пропажу вже на ранок. Викликали поліцію і паралельно розпочали пошуки улюблениці самостійно. Тварину знайшли через кілька годин завдяки допомозі небайдужих гадячан (за що їм щира подяка). Зізнатись чесно, господар був вражений кількістю дзвінків від людей. 

Як виявилось, над твариною знущались… діти 8-10 років, які мешкають на Черемушках! Уже кілька разів протягом минулого тижня її крали із господарства, щоб покататись. До того ж, увечері того дня, коли поні зникла, гадячани бачили, як діти поблизу четвертої школи гуляли із нею. Мало того, із ними були й батьки, у яких чомусь не виникло питання: звідки ця тварина у дітей. Награвшись, її покинули припнутою із туго зав’язаною мотузкою на шиї у тому ж районі.

Просимо батьків пильніше слідкувати за своїми дітьми. Адже сьогодні вони взяли чужу тварину і залишились без покарання. Варто задуматись, а на який злочин вони зважаться у майбутньому, по досягненню 14-16 років. Може, і автвіка чужа приглянеться, то чого не прокатнутися.

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...