«Козацька столиця» вітає!

DSC 4878
Поділитися новиною

DSC 4878Трохи більше року тому ініціативна група у складі  ГО «Наша Толока» та ХМ «Сіон», спільно із активною місцевою громадою вирішила започаткувати у місті однойменний етно-рок-фестиваль. Багато часу, а головне зусиль було витрачено на його організацію: протягом довгого часу розробляли концепцію, складали сценарій і – найголовніше – проводили перемовини і запрошували учасників майбутнього рок-фестивалю. А скільки старань довелося докласти організаторам, щоб розчистити територію за мостом, яку сьогодні із гордістю іменують «Співочим полем», навіть розповідати не потрібно – усі добре знають, у якому стані було це місце.  DSC 4925Фестиваль відбувся, як і було заплановано, 28-29 липня.  І хоч не обійшлося без нарікань, усе ж організаторів варто похвалити – усе, що було у їхніх силах, вони виконали на відмінно.

Із «плюсів» слід зазначити:

– професійна реклама заходу: гості їхали не лише із району, а й із інших областей країни;

– розумне зонування:  для виставок, майстер-класів, танців, ігор, розваг, а також частувань була визначена окрема територія;

– різнобічні розваги: навіть найпримхливішому глядачеві на будь-який смак було на що поглянути і куди піти; 

– професійна сцена: апаратура вражала навіть досвідчених музик.

DSC 4842Але не обійшлося і без негативу, який, до  речі, присутні на фестивалі адресували не організаторам, а владі, яка не надто активно брала участь у підготовці:

– територію не розрівняли і не очистили від коріння (можна було направити туди комунальників);

– варто б і освітлення провести (уночі спотикатися було не надто приємно);

– туалет десь був, але невідомо де (на щастя, навкруги ліс, але ми ж європейці…).

DSC 4807

 

 

Чесно кажучи, для жителів міста і району  фестиваль надовго залишиться головним враженням  місяця, а то й року. Навіть незвичний формат і стиль припав усім до душі, а під запальну етно-музику лише лінивий не кидався у танець.  Щиро вдячні організаторам за непідробні емоції. 

1 коментар до “«Козацька столиця» вітає!

  1. А також дуже вразив “гнидник” який залишився після фестивалю

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...