Мала Побиванка святкувала

вручають
Поділитися новиною

вручаютьДобрий день усім, кого сюди стежина привела.

Ми будемо сьогодні відзначати чудове свято – День села.

їдятьТакими словами 22 липня розпочала захід директор сільського Будинку культури Людмила Воронцова. Свято дружньої і завзятої Малопобиванської громади, до складу якої входять Глибока Долина, Мала Побиванка та Пирятинщина. Урочисто прозвучала пісня «Найкраще – наше село» у виконанні жіночого ансамблю  «Смерічка». Поетичними рядками вітав земляків Юра Дебрецені. Зачаровували співом і юні солісти Іванна Тихоненко, Валерія і Яна Зигун. Від душі сміялися глядачі, слухаючи гуморески у виконанні Антона Рішка. Оплесками супроводжували глядачі танцюристів Дашу Півень та Віку Жильцову, а  троїсті музики  розважали громаду запальними мелодіями. Зі святом всіх жителів громади привітала сільський голова Галина Ярмак. Традиційно вшанували найстарших та наймолодших мешканців сіл, подружні пари, які прожили у шлюбі більше 50 років, матерів-героїнь, багатодітні сім’ї та дорогих захисників – воїнів АТО.

селоДоки малеча розважалася на надувних атракціонах та ласувала солодкою ватою, на стадіоні відбувалися козацько-спортивні ігри і розваги.

Усіх жителів пригощали смачною кашею, приготованою на вогнищі. Працював і виїзний магазин. До світанку лунала музика на дискотеці. Щиро вдячні за допомогу, підтримку всім, хто допомагав в організації і проведенні святкування.

Тамара Верба, учасник художньої самодіяльності с. Глибока Долина

LIVE OFFLINE
track image
Loading...