«Які інвестори? То ж він сам!»

green phone
Поділитися новиною

green phoneДо редакції звернулась Тетяна Мілька, голова Книшівської сільської ради. Приводом для звернення послугував останній лист у редакцію її односельця Володимира Терещенка «Запобігти, врятувати, допомогти!», який було розміщено у №28 тижневика «БМ». У телефонному режимі вона висловила свої зауваження і попросила передати її слова на сторінках тижневика:

«Люди зустрічають мене і питають: «Як ви можете мовчати?» Мені ж також  не потрібно, щоб такі шановні писаки мене обписували і тим більше неправду писали.

Сам Терещенко, коли був директором комунального підприємства, і брав глину, щоб підсипати цю кам’янку.  Розвозив людям за гроші попід дворами.  Якщо треба, я навіть прізвища зберу, кому розвозив.

Про те, що впала корова у те провалля  – чому ж він, як свідомий громадянин, після того, як брав глину, не попередив цього і не огородив після себе? Він же також член самоврядування, громади. Він повинен про це дбати.

Далі за колодязь йде мова. У тому колодязі нормальний цементовий круг стоїть зверху. Але він же людей підбивав, щоб той круг забрати. Мабуть, йому потрібен…

Далі пише: «Допоможіть зорганізувати, адже й на корів є податок».  І це людина, яка ніколи не платила за корів, жодного року.  Він, мабуть, і не знає, що два з половиною роки за сінокоси люди взагалі у сільраді не платять.

Ось сьогодні буде сесія, будемо розбирати цей лист. Уже люди кажуть: «Петрівна, напишіть що-небудь у відповідь».  Так мені немає коли писати!

На сесії не раз розглядали, навіть у протоколі записано, що це людина, яка описує сільраду, кляузнічає через те, що його «скинули», бо він невідповідно ставився  до людей (воду перекривав, як був у комунальному підприємстві). Що йому не дали робити, бо він не правильно організовував питання, так він тепер мстить сільраді.  Це його дописування уже всіх дістало.

Він на сесії ходить, може, сьогодні не прийде, не знаю. Сесії у нас відкриті, ходять усі, хто хоче послухати. На жоден суботник не ходить, зате на кожній сесії буває.    

Будяки поросли, прийшов, каже: «Я там три вирубав, а то організовуйте тих, у кого  корова є!»  Була недавно стихія яка, та щоб він взяв бензопилу та допоміг дерево пилять – то ніколи такого не буде. Поїхала із чоловіком, ми ж місцеве МНС.

Образливо те, що люди по району думають, що так, як він пише, так і насправді є».

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...