Позаду дитинство, переду – доросле життя

DSC 3858 копия
Поділитися новиною

DSC 3858 копияІ от закінчились шкільні роки навчання.  Так гарні, вишукані, граціозні, чарівні і юні зібрались випускники на головній площі міста, щоб попрощатись із дитинством і зробити перший крок у свідоме доросле життя.  Усім їм так хотілося швидше закінчити школу, відчути себе самостійними, впевненими і незалежними… Вони і справді стали зовсім дорослими, але для школи, для вчителів і батьків залишаться завжди дітьми, пустотливими і веселими, радісними і щасливими, неповторними і різними. Тож, побажаємо їм добра і щастя на шляху, світлих і радісних доріг і незрадливої долі. Нехай щастить вам усім, дорогі випускники!

Відео за посиланням http://bazarmedia.info/novini/video/category/katehoriia-1, а також https://www.youtube.com/channel/UCEON-efnSU7yxsShqs8P5Aw

 

 

DSC 3809

DSC 3819

DSC 3829

медалiсти 1медалiсти 2медалiсти3DSC 3838DSC 3836DSC 3821

 

 

DSC 3864

 

 

 

DSC 3829

 

 

 

 

 

15 медалістів цього року випустили міські школи:

Гімназія ім. О. Пчілки: золотими медалями нагороджені: Катерина Богомол, Юлія Троян.

Гадяцька спеціалізована школи №2 ім. М. Драгоманова: золоту медаль отримав  

Денис Зубко.

Гадяцька спеціалізована школа №3: золотою медаллю нагороджено Єлизавету Кравченко, срібною – Оксану Розпутько.

Гадяцька спеціалізована школа №4 Золотими медалями нагороджено: Аліну Кулебу, Максима Мартинова, Дар’ю Сіреньку, Таїсію Романенко, срібними –  Дар’ю Храпаль, Тетяна Прокопенко.

Гадяцька спеіалізована школа-інтернат ім. Є.П.Кочергіна

Золотими медалями нагороджені: Олександр Бондаренко, Ірина Одинець, Михайло Степанович, Діана Урбанська.

6 коментарі до “Позаду дитинство, переду – доросле життя

  1. Шановні кореспонденти газети “Базар медіа”, перевіряйте будь ласка імена та прізвища людей, про яких ви пишете, адже таких осіб, як Дар’я Грабар і Таїсія Прокопенко насправді звуть Дар’я Храпаль і Тетяна Прокопенко.

  2. Приносимо вибачення за технічну помилку. Вже виправили. Наша помилка лише в прізвищі Храпаль. Ім*я “Таісія Прокопенко” чітко називала директор.
    Надалі будемо перепитувати, щоб не допускати подібних помилок

  3. [quote name=”О.М.”]Hе Анна, а Юлія Троян.[/quote]
    Звісно, це наша помилка. Але під час вручення медалі зі сцени директор чітко сказала Троян Анна Сергіївна.

  4. Базар Медіа,як завжди, не повністю висвітлює події. Всі дітки були дуже красиві, але одні попали в кадр по декілька разів, а інших проігнорували. Фотографуйте на далі всих дітей-випускників на площі.

  5. [quote name=”Наталя”]Базар Медіа,як завжди, не повністю висвітлює події. Всі дітки були дуже красиві, але одні попали в кадр по декілька разів, а інших проігнорували. Фотографуйте на далі всих дітей-випускників на площі.[/quote]

    Шановні! Ми фотографуємо ВСІХ дітей. Але це не значить, що всі фото увійдуть до друкованої версії. А на сайт потрапила максимально можлива кількість. Тож, Ваші претензії безпідставні! Бажаєте бачити саме свою дитину на сторінках газети? не проблема! Але матеріал платний.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...