«Все законно і одночасно «внє закона»…»

477110312 1 261x203 dlyanka pd budvn 2 km do kostopolya vlasnik kostopol
Поділитися новиною

477110312 1 261x203 dlyanka pd budvn 2 km do kostopolya vlasnik kostopolУ минулому номері тижневика «БМ» була надрукована публікація «Люди не хочуть «транзиту», у якій йшлося про будівництво гаража  на межі територій багатоквартирного і приватного будинків по вул. Полтавська.

До редакції прийшов Олександр Сергієнко, власник «злощасної» ділянки, як він сам висловився. Саме він збирається там будуватись. Тому, щоб наперед уникнути непорозумінь із сусідами, вирішив внести пояснення, які, чесно кажучи, нас трохи здивували:

«Цю земельну ділянку я не купував, її для будівництва і обслуговуванню індивідуального гаража мені виділила міська рада рішенням сесії від 26 жовтня 2016 року. Відтоді я лише тим і займаюсь, що збираю документи на будівництво. І сьогодні у мене на руках є проект землеустрою, містобудівні документи (плани, схеми), усі дозволи і підписи, включаючи дозвіл кваліфікаційної комісії на спилювання тієї злощасної яблуні.

І сьогодні, коли я вже маю законні підстави для будівництва, я не можу будуватись через спротив сусідів. Мені ж не потрібен клопіт, я простий гадячанин і збираюсь будувати звичайний гараж. За час ходіння по кабінетах  я наскільки морально і фінансово виснажений, що немає сили боротись. Який же він закон, коли я все законно зробив, до останньої крапочки, і одночасно  виходить, що я «вне закона»?»

Побачили ми і генеральний план на будівництво цього гаража, який, до речі, узгоджений заступником начальника Гадяцької філії ПАТ «Полтаваобленерго», начальником відділу містобудування і архітектури міськради, заступником голови правління ПАТ «Гадячгаз» і головним інспектором Гадяцького РС ГУ ДСНС. І у жодного із цих осіб не виникло заперечень із приводу будівництва. Значить все законно. Відповідно і у жителів 98-го будинку не повинно виникати претензій. 

Від редакції: Сусідські війни – доволі складна і болюча тема. Як показує практика нашого видання, вихід із подібних ситуацій лише один – потрібно шукати компроміс.    

«БМ» 

Фото використане як ілюстрація.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...