Дружній велопробіг

велопробіг
Поділитися новиною

велопробігНе минуло й тижня, як у Гадячі знову відбувся пробіг на велосипедах, щоправда цього разу присвячений Дню вишиванки. І хоч одягнути святкову вишиту сорочку змогли не всі (завадила прохолодна погода), усе ж головний символ свята був присутній на кожному: організатори підготувались і всім учасникам дарували символічну стрічку із українським орнаментом. 

Цього разу пробіг був менш чисельний за попередній – зареєструвалось близько 90 учасників. Але приємно, що більшість складала молодь. Були й постійні велосипедисти – представники старшого покоління, які не пропускають жодного заїзду.

ще велопробігКолона велосипедистів стартувала від Гадяцької гімназії, проїхала центральними вулицями міста і повернулась  на Соборну площу. Там усі учасники утворили один із основних орнаментів, який найчастіше використовують в українській вишивці – восьмикутну зірку.

До речі, приємною несподіванкою для учасників пробігу стало нагородження найстарших і найменших учасників приємними подарунками, а також сертифікатами на безкоштовне обслуговування велосипедів від організаторів.

велопробіг у Красній ЛуціНесподіванкою для всіх стала новина про те, що цього ж дня велопробіг відбувся не лише в Гадячі. Краснолучани згуртувались, одяглись в українські сорочки і чисельною колоною проїхались селом. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...