«Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги»

Веприк перемога
Поділитися новиною

Веприк перемогаВесна іде, і переможним кроком

В тюльпановому Вічному вогні

Йде травень крізь хвилини, дні і роки,

Несе нащадкам спогади свої.

До 72-ої річниці Перемоги над нацизмом і Дня пам’яті та примирення  у Веприцькій сільській бібліотеці-філіалі проходить бібліомарафон заходів «Ми пам’ятаємо…», у рамках якого для користувачів різних вікових категорій пройшов  урок історичної правди під назвою «Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги».

Працівники бібліотеки розповіли присутнім про найважливіші події війни і ознайомили з літературою, яка була представлена на книжкових виставках, закликали віддати шану ветеранам. Також у бібліотеці оформлені книжкові виставки: «Прочитай книгу про війну»,  «Війна і перемога: біль і пам’ять», «Шляхами подвигу і слави». Протягом місяця у бібліотеці діє календар пам’яті, у рамках якого будуть проводитись огляди літератури, представленої на книжкових виставках, патріотичні читання, години і уроки пам’яті, перегляди документальних стрічок про війну.

Усі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам’яті народів, і спомин про них передаватиметься із покоління в покоління. Подвиги, здійснені нашими воїнами і трудівниками тилу, зробили їх героями.

С.Яременко, зав.Веприцькою сільською бібліотекою

LIVE OFFLINE
track image
Loading...