Затримано двох чоловіків, яких підозрюють у вчиненні крадіжок

крадіжки
Поділитися новиною

крадіжкиЗгідно ухвали Гадяцького районного суду в ході раніше розпочатого кримінального провадження поліцейські провели обшук у господарстві 24-річного жителя одного із сіл району, під час якого було виявлено: дерев’яні вулики, пластмасові каністри з гербіцидами, миючий апарат, зварювальний апарат, електродвигун, акумуляторну батарею, колеса до автомобіля, бензопилу, бензинову косу, електроінструменти та ще ряд речей, походження яких чоловік не зміг відразу пояснити правоохоронцям, як і не надав підтверджуючих документів щодо законності їх придбання.

У подальшому оперативники встановили, що власник даного господарства та його знайомий, 22-річний сільський житель, протягом минулого та поточного років скоювали крадіжки на території Гадяцького району як спільно, так і поодинці, про що свідчать речові докази, виявлені під час обшуку.

Жителі району, які раніше повідомляли поліцію про викрадення подібних речей, упізнали у вилученому своє майно. Наразі правоохоронці встановили причетність вищевказаних осіб до вчинення семи злочинів. Своїми протизаконними діями зловмисники завдали потерпілим матеріальних збитків на загальну суму більше 100 тисяч гривень.

По всіх фактах відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 КК України (Крадіжка), а поліцейські й наділі перевіряють причетність підозрюваних до вчинення інших злочинів.

Прес-служба Гадяцького ВП

LIVE OFFLINE
track image
Loading...