Ремонт у лікарні: люди обговорюють якість

ЦРЛ
Поділитися новиною

ЦРЛДнями, будучи присутніми під час приймання щойно відремонтованих приміщень у лікарні, ми стали свідками розмови між медперсоналом:

«Кажуть, що ремонти у нашій лікарні роблять не надто якісно. І вікна ставлять поганенькі, і капремонти проводять на скору руку, як попало…

І головний про це знає, але що ж він скаже. І головне – кому? Одне цікаво: що ж вони робитимуть, коли їх «крутий» ремонт пообсипається, і з «євровікон» знову почне дуть не менше, ніж із старих дерев’яних? Хто відповідатиме за таку халатність?»

Не будучи спеціалістами по ремонту, ми, звісно, не зможемо об’єктивно визначити, чи справді ремонт ведеться неякісно. Достовірно знаємо, що на кожне відремонтоване відділення у лікарні із бюджету виділялись сотні тисяч гривень. Тому й не дивно, що люди непокояться про те, як використовуються державні кошти. Дякуючи системі «Prozorro», ми дізнались, що більшість ремонтних робіт у лікарні виконує ТОВ «ЄВРОБУД-СТРОЙ».

А от вже про саму якість і чи бува не помічали порушень будівельних норм у ході ремонту ми запитували у головного лікаря Гадяцької ЦРЛ.

У телефонному режимі Олександр Басараб пояснив, що кожного дня особисто інспектує відділення, де ведуться ремонтні роботи. Поки що жодних порушень з боку працівників чи порушення технологій проведення робіт не помічав.  І пообіцяв слідкувати ще прискіпливіше.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...