«Пекельна кухня» у Середняках

діти
Поділитися новиною

дітиСучасна бібліотека – це поєднання традиційних фондів, електронних носіїв інформації і, звичайно, інноваційних форм обслуговування.

Це те місце, де люди можуть поспілкуватися, провести свій вільний час, отримати потрібну інформацію. Подобаються юним читачам і бібліотечні заходи.

Щоб бути для дітей дійсно хорошими друзями, дуже важливо розуміти їхні почуття, думки. Тому, коли розмова йде про одну з найулюбленіших тем – солодощі, бібліотека поруч. А якщо смаколики готують наші читачі та ще з екологічно чистих продуктів, то це просто супер.

Тож Середняківська сільська бібліотека-філіал перетворилась у еко-пекельну кухню. «Бібліотечна компанія збирає друзів» – саме під такою назвою пройшов масовий захід.

У сучасних магазинах можна знайти солодощі на будь-який смак. Однак, що може бути смачніше ласощів, приготовлених своїми руками?

У цей день наші маленькі читачі навчилися готувати шоколадні мафіни та печиво «Трюфелі». Потрудилися, кажуть, на славу, а кулінарні шедеври виготовили без допомоги батьків. Весело та оригінально, уміло все  виконували за рецептами. На завершення кожен записав рецепт до своєї першої записної книжечки «Кулінарні рецепти».

За порадою учениці 4 класу Аіди Зейналової, ми переглянули відео, як приготувати смачну солодкість з горіхами «шакер буру» із азербайджанської кухні. Ця смакота – одна з улюблених у їхній сім’ї. А потім усі разом зібралися за солодким столом.

До заходу була влаштована виставка смакоти «Як стати кулінарною зіркою».

Л.Костюк, завідуюча Середняківською сільською бібліотекою

LIVE OFFLINE
track image
Loading...