Усі – на «суботник»!

1. Депутати і працівники міськради садили дерева біля ДНЗ Первоцвіт
Поділитися новиною

1. Депутати і працівники міськради садили дерева біля ДНЗ ПервоцвітПро загально районне прибирання оголосили заздалегідь, навіть дату визначили – 8 квітня. Цього року гадячани і жителі району вирішили не чекати «дня ікс», а почати заплановане раніше.

Отож, у Гадячі «суботники» почались ще 31 березня. У числі перших виступили депутати і працівники міської ради, які долучились до благої справи і прийнялись за озеленення міста: біля ДНЗ «Первоцвіт», де 2.Посадовці наводили лад на Сарському перехрестіраніше спиляли старі акації, висадили ряд молодих насаджень. Того ж дня місцеві посадовці наводили лад на Сарському перехресті – підмітали і обкопували тротуари.

Наступного дня, 1 квітня, до прибирання території мікрорайону взялися мешканці Підварку. Як і минулого року, громада впорядкувала дитячий майданчик, почистила ярки і побілила дерева. У цей же час жваве весняне прибирання відбувалось і на оглядовому майданчику на Замковій горі.

Окрім цього, до роботи взялися школярі, за якими закріплені різні території міста.

3. Колектив Краснолуцької школи долучився до акції з благоустроюВарто згадати і працівників установ і підприємств, які протягом останнього тижня привели власні ділянки у порядок. Та й про сільські ради забувати не треба – у кожній провели дні благоустрою і впорядкували вулиці.

 

 

 

4Тому на запланований «суботник» минулої суботи вкотре майже ніхто не вийшов. Але лише через те, що всі встигли виконати свою роботу раніше.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...