Прийшла на консультацію – пішла з опіками обличчя

кварц
Поділитися новиною

кварцСталось це у місцевій лікарні кілька тижнів тому.

Жінка (ім’я головних героїв називати не будемо з етичних міркувань) пішла на консультацію до лікаря. Для підтримки із собою взяла подругу. Обов’язковий талончик на прийом не брала, проте лікар її прийняв і без нього.  Запросив у кабінет, почав консультацію. Прийом тривав певний час. Раптом до кабінету увійшла медпрацівник і з подивом запитала: «Чого ви тут сидите?» Як виявилось згодом, у кабінеті була ввімкнена кварцова лампа. Проте  відразу присутніх це не надто схвилювало.

Жінки запанікували вже потім, коли, отримавши необхідну консультацію,  вийшли із червоними обличчями і відчули себе, м’яко кажучи, недобре.  Невдовзі їм стало відомо, що обидві отримали опіки (шкіри і роговиці ока). Отак і ходи на консультації…

Кварцову лампу використовують у медицині для стерилізації приміщень, предметів і людського тіла. При увімкненні і вимкненні ламп необхідно одягати захисні окуляри і намагатися якомога менше знаходиться в кімнаті. При тривалій роботі опромінювача відчувається характерний запах озону. Тому після опромінення кімнату обов’язково провітрюють.  

Бережіть своє здоров’я.

«БМ»

Фото використане як ілюстрація.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...